دنیای خورشت‌ها، دنیای متنوع و پر از رنگ و مزه است. با مواد مختلف می‌توان انواع خورشت‌های خوشمزه را درست و کرد و سفره‌ای باب دل اعضای خانواده چید. یکی از این خورشت‌ها، خورشت به و هویچ با گوشت شتر مرغ است که در کنار طعمی مطلوب، غذایی سالم برای خانواده محسوب می‌شود.

خورشت به

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی دستور پخت خورشت به و هویچ با گوشت شتر مرغ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:۴ ساعت

برای: ۲ نفر

مواد لازم:

به بزرگ: یک عدد

هویج:۳عدد

پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد

لپه: یک‌دوم لیوان

رب انار:یکقاشق غذاخوری

رب:۳قاشق غذاخوری

دارچین: به میزان لازم

گوشت شترمرغ:۲۰۰گرم

آلو: ۱۰عدد

لیموعمانی:یک عدد

روش تهیه:

۱:در ابتدا پیاز را سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت شترمرغ را داخل قابلمه ریخته و همراه با مقداری زردچوبه و دارچین تفت دهید.

۲: سپس لپه را به همراه رب به مواد اضافه کرده و آنها را نیز سرخ کنید. حالا مقداری آب به خورشت بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لپه حدود ۳ ساعت خوب بپزند.

۳: در این حین، به را به قطعات کوچک تقسیمکرده و هویج را خلالیخرد کنید و آنها را در تابه به صورت جداگانه تفت دهید.

۴: در انتها بعد از اینکه گوشت و لپه پخته شدند، لیمو امانی، هویچ و به و آلوهاییکه از قبل خیس کرده‌اید را به آن بیفزایید، شعله را کم کنید و ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا خورشت خوب بپزد و روغن بیندازد.

نکته:

رب انار معمولا خورشت را خوشمزه‌تر می‌کند، البته به شرطی که آنقدر زیادنباشد که مزه دیگر مواد را تحت تاثیر قرار دهد.

کد خبر 890609
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha